OM OSS

Simplicity Beauty Center


Simplicity Beauty center består av ett team som är diplomerade inom spraytan, vaxning, sugaring/sockervax, trådning, färgning av ögonbryn och fransar, lash lift, konstnaglar, nagelbehandlingar, massage, kroppsvård, ansiktsbehandlingar samt fotvård. 


För oss är det viktigt att ge kvalitativa behandlingar till våra kunder. Vi har skapat en atmosfär där du kan känna dig trygg och lugn för att slappna av och njuta av din behandling till fullo. För att försäkra oss om att vi levererar på topp så uppdaterar vi oss med nya utbildningar för att ge er behandlingar med de det bästa möjliga produkter som finns på marknaden.
Varmt välkommen till vår salong! 

Marie är en av Simplicitys grundare och har sedan 2005 arbetat som diplomerad nagelterapeut. Hon diplomerades inom gelé, akryl och manikyr men har under sina år fortsatt att utveckla sina kunskaper genom dekorationskurser mm. Tack vare hennes fantastiska arbete och service när de kommer till naglar samt hennes hängivenhet till denna bransch har hon blivit utbildare för nagelterapeuter och håller i våra nagelutbildningar här i vår akademi.

Nagelterapeut & nagellärare 

Bella som är den andra grundaren till Simplicity startade sina utbildningar inom skönhetsbranschen 2015. Hon har diplomerat sig inom spraytan, traditionell vaxning & sockervaxning, trådning, permanent fransböjning och naglar. På grund av sin professionalitet har även Bella blivit utbildare inom spraytan, trådning samt färgning av bryn & fransar. 

Nagelterapeut, spraytanstylist, lashlift & brow lift stylist, brynstylist, vaxterapeut

Lina 

Nagelterapeut  

Lorena 

Hudterapeut

Malin är utbildad frisör och löshårsspecialist och har jobbat med detta sedan 2012.
Hon klipper både damer och herrar, färgar och slingar hår, sätter i keratinlöshår och tejplöshår samt tar ut alla typer av löshår. Malin använder alltid Olaplex i alla behandlingar.
Dessutom är hon diplomerad inom trådning av bryn, samt färg av bryn och fransar och blev hudvårdskonsult hösten 2019.

Frisör 

Boka tid / prislista 

Vi använder oss av tjänsten bokadirekt för att du enkelt ska kunna se alla behandlingar samt priser som vi erbjuder i dagsläget. Du kan även boka in din tid hos oss via bokadirekt. 

Öppettider


Mån - fre : 09.30 - 17:30


Lördag: 10:00 - 16:00
(endast en lördag/månad)


Söndag: Stängt 

Kontakta oss 

info@simplicitybeautycenter.com

© Copyright. All Rights Reserved.