OM OSS

Simplicity Beauty Center


Simplicity Beauty center består av ett team som är diplomerade inom spraytan, vaxning, sugaring/sockervax, trådning, färgning av ögonbryn och fransar, lash lift, brow lift, konstnaglar, nagelbehandlingar, massage, kroppsvård, ansiktsbehandlingar, IPL och tatueringsborttagning. 


För oss är det viktigt att ge kvalitativa behandlingar till våra kunder. Vi har skapat en atmosfär där du kan känna dig trygg och lugn för att slappna av och njuta av din behandling till fullo. För att försäkra oss om att vi levererar på topp så uppdaterar vi oss med nya utbildningar för att ge er behandlingar med de det bästa möjliga produkter som finns på marknaden.
Varmt välkommen till vår salong! 

Marie är en av Simplicitys grundare och har sedan 2005 arbetat som diplomerad nagelterapeut. Hon diplomerades inom gelé, akryl och manikyr men har under sina år fortsatt att utveckla sina kunskaper genom dekorationskurser mm. Tack vare hennes fantastiska arbete och service när de kommer till naglar samt hennes hängivenhet till denna bransch har hon blivit utbildare för nagelterapeuter och håller i våra nagelutbildningar här i vår akademi. 


Marie utför även tatueringsborttagning med vår Q-switchade lasermaskin. 

Nagelterapeut & nagellärare 

Bella som är den andra grundaren till Simplicity startade sina utbildningar inom skönhetsbranschen 2015. Hon har diplomerat sig inom spraytan, traditionell vaxning & sockervaxning, trådning, lash lift, brow lift, IPL och naglar. På grund av sin professionalitet har Bella även blivit utbildare inom spraytan, vaxning, sugaring, lash lift, brow lift, trådning samt färgning av bryn & fransar. 

Nagelterapeut, spraytanstylist, lashlift & brow lift stylist, brynstylist, vaxterapeut, IPL.
Lärare 


Jasmine utbildade sig till hudterapeut 2020/21 på Elisabethskolan i Stockholm. Jasmine gör allt från lash lift, helkroppsmassage, vaxning, färgning av bryn och fransar, microneedling till ansiktsbehandlingar. 

Hudterapeut